20.1 C
Dubai
sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăWhere to Stay: Lanțul de hoteluri Le Méridien va deschide un complex nou pe...

[Ras Al Khaimah]: Lanțul de hoteluri Le Méridien va deschide un complex nou pe insula Al Marjan

Data:

Articole asemănătoare

Dubai, orașul numărul 1 pentru relocare

Conform cercetării Remitly, Dubai este orașul numărul 1 în...

Cel mai relaxat pisoi din lume te invită să te relaxezi și tu în Ras Al Khaimah

Cel mai relaxat pisoi din lume este vedeta noii campanii...

UNTOLD confirmă primii artiști care vor urca pe scena din Dubai

UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, anunță...

S-a deschis un nou sezon la Global Village Dubai

Global Village Dubai și-a deschis din nou porțile pentru...

Emiratul Ras Al Khaimah a obținut Certificarea de Argint EarthCheck pentru sustenabilitate

Emiratul Ras Al Khaimah este prima destinație din Orientul...

Noul complex Le Méridien Marjan Island Resort & Spa va extinde portofoliul Marriott International în Emiratele Arabe Unite și va fi primul deschis pe insula Al Marjan, din orașul Ras Al Khaimah.

Marriott International și Three Musketeers Hospitality (TMH), un dezvoltator imobiliar cu sediul în Emiratele Arabe Unite, au semnat un acord pentru aducerea brandului Le Méridien în Ras Al Khaimah. Noul complex Le Méridien Al Marjan Island Resort & Spa va completa oferta premium de hoteluri de pe insula Al Marjan cu aproximativ 350 de camere, până în 2026.

Insula Al Marjan creează noi oportunități pentru dezvoltarea hotelurilor din Ras Al Khaimah, cu potențial ridicat de rentabilitate, conform unui studiu recent prezentat de Colliers, iar complexul amplasat într-o locație privilegiată, de pe plajă reprezintă cea mai nouă adiție la portofoliul în creștere al opțiunilor de cazare din această zonă.

Dezvoltat de Three Musketeers Hospitality (TMH), o subsidiară integral deținută de Plus Holding Limited (PHL) cu sediul în Emiratele Arabe Unite, fondată de Jaideep Halwasiya, Surendra Bagri și Hari Tibrewala, complexul constituie un pilon important în creșterea numărului de vizitatori din întreaga lume în Ras Al Khaimah.

Le Méridien Al Marjan Island Resort & Spa urmează să ofere 350 de camere moderne, cu vedere neîntreruptă către ocean. Planurile pentru noul resort includ șapte restaurante și baruri, precum și o gamă de facilități recreative, inclusiv un centru de fitness, o piscină, un spațiu de relaxare și un club pentru copii.

Proprietatea va reflecta spiritul Le Méridien de a savura viața bună și va include programe și spații-semnătură ale brandului, cum ar fi Le Meridien Hub – o reinterpretare modernă a lobby-ului tradițional de hotel.

Cu peste 1,13 milioane de vizitatori în 2022, în creștere cu 16% față de anul precedent, Ras Al Khaimah se pregătește pentru o creștere semnificativă în sectoarele sale de ospitalitate și turism.

Vino alături de noi și pe Facebook și Instagram!

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.