21.1 C
Dubai
sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăEventsShow Armin van Buuren pe Burj Khalifa pentru promovarea mega festivalului UNTOLD

Show Armin van Buuren pe Burj Khalifa pentru promovarea mega festivalului UNTOLD

Data:

Articole asemănătoare

Dubai, orașul numărul 1 pentru relocare

Conform cercetării Remitly, Dubai este orașul numărul 1 în...

Cel mai relaxat pisoi din lume te invită să te relaxezi și tu în Ras Al Khaimah

Cel mai relaxat pisoi din lume este vedeta noii campanii...

UNTOLD confirmă primii artiști care vor urca pe scena din Dubai

UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, anunță...

S-a deschis un nou sezon la Global Village Dubai

Global Village Dubai și-a deschis din nou porțile pentru...

Emiratul Ras Al Khaimah a obținut Certificarea de Argint EarthCheck pentru sustenabilitate

Emiratul Ras Al Khaimah este prima destinație din Orientul...

Mega Festivalul UNTOLD Dubai și Armin van Buuren au prezentat show-ul exclusiv de pe Burj Khalifa, pentru a promova evenimentul din februarie 2024.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, își pregătește debutul în orașul viitorului, Dubai, în februarie 2024, la Expo City Dubai.

Pentru lansarea UNTOLD Dubai, organizatorii UNTOLD, împreună cu DJ-ul numărul 1 al muzicii trance din întreaga lume, Armin van Buuren, au creat un show exclusiv pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe planetă.

Cu show-ul de pe Burj Khalifa, mega festivalul UNTOLD Dubai și Armin van Buuren au doborât două recorduri mondiale: primul set realizat la cea mai mare înălțime și folosirea celui mai mare ecran LED din lume

Show Armin van Buuren de 41 de minute pe Burj Khalifa

Setul lui Armin van Buuren de pe Burj Khalifa este disponibil pe canalul de YouTube al DJ-ului numărul 1 de muzică trance din lume.

Filmarea acestui show a fost cu adevărat spectaculoasă și a însemnat o muncă extraordinară pentru întreaga echipă implicată în realizarea acestui proiect unic în lume. Echipe din mai multe țări au lucrat pentru realizarea filmărilor impresionante din deșert și de pe cea mai înaltă clădire din lume.

Echipa video a filmat 20 de TerraBytes cu 18 camere video 4K. 10 camere au surprins imagini incredibile de pe faimoasa clădire Burj Khalifa, iar 8 camere au filmat deșertul în lumina de aur a apusului.

4 drone au zburat la peste 830 de metri înălțime și au înregistrat imagini care îți taie răsuflarea și îți arată splendoarea lumii și cel mai tare show realizat vreodată pe întreaga planetă cu un DJ.

Setul istoric are 41 de minute, este o capodoperă muzicală și cinematografică, și arată măiestria artistului Armin van Buuren și viziunea creatorilor UNTOLD. Olandezul are o relație specială cu organizatorii UNTOLD, festivalul din Cluj-Napoca și noul mega festival din Dubai, al cărui ambasador este.

Te poți înregistra deja pentru primele abonamente la UNTOLD Dubai

Primul mega festival din orașul viitorului, Dubai, va avea loc în februarie 2024 și te poți  înregistra deja pe untold.com/dubai pentru primele abonamente, care vor fi scoase la vânzare în curând.

Colaborarea dintre UNTOLD și Armin van Buuren este un vis împlinit atât pentru organizatorii români, cât și pentru artistul olandez și echipa sa. Împreună au făcut istorie în epicentrul cultural și al entertainmentului exclusivist din întreaga lume – Dubai.

📍 Dubai Expo City – Al Wasl Avenue – Dubai – Emiratele Arabe Unite

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.